Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnar2 - Poszukujemy współpracy z serwerem Ts3!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2777714042397941197046.png

Witam bardzo serdecznie MPC Forum!

Wraz z resztą zespołu poszukujemy serwerowni lub współpracy z serwerem Ts3.

Poszukujemy zgranej ekipy... z która zawrzemy owocną i długą współpracę, stawiamy na profesjonalne osoby!

Chcemy aby ludzie od Ts3 byli doświadczeni w tym co robią.

Oferujemy:

[1] Długą i owocną współpracę.

[2] Rozreklamowanie i zaludnienie Ts3.

[3] Dobry kontakt z naszej strony

[4] Miejsce na naszym forum dla Ts3.

Kontakt: PW

FP Serwerowy:

xxx

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Technik TS3, czuję się pewnie w tym co robię od 3lat. 100% profesjonalizm, permission, bugi, dziury to nie problem :)

@Edit

Oczywiście boty muzyczne, poke itp też nie problem. :)

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

Witaj napisz mi na gg 6640463 to podam ip teamspeak'a którego prowadzę wraz z kolegą. Serwer posiada licencję npl, istnieje już od 2 i trochę lat.

duzybanner.png

Opublikowano

Nie polecam ponieważ jest to reaktywacja serwera Restynid który jak wszyscy wiedzą słynie z partactwa.

Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości wystarczy że kliknie w link od fp Restynida, który zajebiście niesamowitym przypadkiem przenosi do fp właśnie tego serwera.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam ponieważ jest to reaktywacja serwera Restynid który jak wszyscy wiedzą słynie z partactwa.

Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości wystarczy że kliknie w link od fp Restynida, który zajebiście niesamowitym przypadkiem przenosi do fp właśnie tego serwera.

Jak mogłeś zauważyć był temat z tymi plikami i dodatkowym fp jego.

Napisałem i złożyłem oferte.

Dzięki.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Posiadam swoje serwery TS3 oraz maszynke  bardzo długo w tym siedzie  potrafię zrobić dosłownie wszystko ;]  . Jeśli potrzebujecie licencji posiadam .    Moje GG : 987961 

Chętnie zaangażuję się w jakiś projekt .  Posiadam bardzo dużo wolnego czasu jestem osobą sumienną i uczciwą ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...